NOS

NOS

Rutte: ‘Nederland bereidt hele gave sancties voor’

Nu Vladimir Poetin de Oekraïense staten Donetsk en Loegansk als onafhankelijke staten heeft erkend kunnen sancties niet uitblijven. Dit verklaarde premier Rutte in een persbericht. De minister-president spreekt van ‘hele gave’, maar ook ‘hele lieve’ sancties.

“We hebben een waanzinnig gaaf land, en dan hoor je ook te komen met waanzinnig gave sancties”, aldus Rutte in zijn verklaring. “Ik kan nu nog niet verklappen wat de sancties zullen zijn, maar ons land kennende zouden dit zomaar eens de meest gave sancties van de hele wereld kunnen worden.”

Vanavond zal Rutte bij Jinek bekend maken wat de sancties zullen zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De kans dat dronken Maitreya ooit nog herstelt van haar verslaving voor alcohol en hondevlees wordt met de dag kleiner. Ik geef het op. De Korsakov zit te diep in haar aderen.

Reageer
gravatar

Onze overheden rekenden erop dat de prijzen laag zouden blijven omdat we uit genoeg leveranciers zouden kunnen blijven kiezen. Rusland zou de toegang tot onze markt harder nodig hebben dan wij hun gas. Deze drie even naïeve als gemakzuchtige uitgangspunten bleken volkomen fout, en daar betalen wij burgers en MKB’ers nu letterlijk een torenhoge prijs voor.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/forbes-europa-heeft-energiecrisis-aan-zichzelf-te-danken-en-betaalt-nu-zware-prijs/

Reageer