SALMONNEGRO-STOCK / Shutterstock

SALMONNEGRO-STOCK / Shutterstock

Amerikaanse heeft keuze gemaakt na debat: emigreren

De Amerikaanse Annie Richards (33) uit Detroit heeft na het debat van deze week haar keuze gemaakt. Na een paar maanden wikken en wegen, researchen en het voeren van gesprekken met mensen in haar omgeving, is ze er eindelijk uit: ze gaat emigreren.

“Het debat is de bevestiging van wat ik al veel langer dacht: mag ik hier alsjeblieft in vredesnaam weg?” Gevraagd of er een specifiek moment was dat voor haar de doorslag gaf, vertelt ze: “Eigenlijk bij elk woord dat uit Trumps mond kwam en bij die paar keer dat het leek alsof Biden nog aan het bufferen was.”

Annie is niet de enige die er zo over denkt: in de peilingen is ‘Emigreren’ op dit moment de populairste optie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *