TsvirPixel / Shutterstock

TsvirPixel / Shutterstock

VS roepen Israël tot de orde met vermanend militair steunpakket van 14 miljard dollar

De Verenigde Staten roepen Israël tot de orde met een vermanend militair steunpakket van 14 miljard dollar. Dat zegt een afgevaardigde van de Amerikaanse senaat. “Zeker nu het Israelisch leger op het punt staat ook Rafah binnen te vallen waardoor 1,4 miljoen Palestijnen het leven niet zeker zijn, is een tik op de vingers wat ons betreft op z’n plek”, zegt woordvoerder John Ryan Smith.

“Dit militaire steunpakket van is wat ons betreft een flinke ‘foei’ richting Israel, een tik op de vingers ter waarde van 14 miljard dollar, een hopelijk luid resonerend: ’en nu even stoppen met het uitroeien van het Palestijnse volk, en nu even niet Rafah binnenvallen.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *