Februari vervroegd naar morgen zodat iedereen weer gewoon kan zuipen

Februari begint twee weken eerder dan gepland, namelijk morgen. Het kabinet heeft hiertoe besloten om zo vroegtijdig een einde te maken aan Dry January. Zo kan iedereen dit weekend gewoon weer gezellig gaan zuipen, zonder zichzelf een faalhaas te voelen.

“Allemaal leuk dat Dry January, maar het moet wel haalbaar blijven”, zegt Mark Rutte. “We hebben daarom besloten om februari met een aantal weken te verlengen. Februari is toch al langer dan normaal vanwege het schrikkeljaar, dus die paar weken kunnen er ook nog wel bij. Fijn weekend iedereen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een meesterlijke zet van dit kabinet! Net nu de geruchtenstroom op gang komt over interne strubbelingen binnen de regering, toont zij hoe eensgezind zij is en komt zij tegemoet aan de wensen van de hardwerkende Nederlander …

Reageer
gravatar

Terwijl ze in de gaskamer onder de douche stonden kwamen ze klaar. Ze stonken enorm.
Maar ze waren brandschoon nadat ze in de verbrandingsoven waren geduwd.

gravatar

Wat er aan de hand is, is dat de meesters in de wereld zijn. Ik sta daarmee in contact, dat is de kosmische energie die de wereld inkomt om de mensen wakker te maken en de verbinding met de hogere gebieden in stand te houden zonder welke de wereld zal sterven. De normale mens kan er niet bij, of kan die energie zelfs niet aan. De meester houdt een bepaalde afstand omdat zijn aura die van de onontwikkelde mensen zou schaden en zij die van hem zelfs fysiek. Als ze ermee in aanraking komen wordt hun begoocheling enkel dichter. Die energie versterkt alles, goed en kwaad. Het kwaad is een lage ontwikkeling. De laagste soort mensen hebben hun tijd grotendeels gehad en zullen hier snel niet meer kunnen incarneren. Hun tijd is voorbij en ze willen ervan af. Daarom trachten de krachten van het kwaad snel nog zo veel mogelijk laag volk te produceren om de rest voorgoed mee te trekken naar de lagere wereld. De totale waanzin die om me heen ontstaat is daarvan een teken. De methode is dat ze met hun zelfbevestigende nieuwsgierigheid hun vinger ‘erachter willen krijgen’ en aantonen dat ze ‘toch alles van je weten’ zoals op een slimme manier indirect ineens heel slim door laten schemeren te weten ‘waar ik woon’ (enzovoort), waar ik ze niet van heb verteld. Ze willen me zo uittesten of ik de occulte kracht bezit ze aan de deur te vernietigen. Zo was hun logica altijd al. En ze zijn zo brutaal omdat hun leven al niets meer waard is, al bij de gedachte zelf die op een hoger gebied het complement is van de fysieke realiteit.

gravatar

Daarom ook trachten we ook zo veel mogelijk LAAG volk te IMPORTEREN, want het volk begon net een beetje wakker te worden, en dan heeft de politiek geen zin meer. De politici zijn historisch enkel gewend hieraan leiding geven. Hun eigenwaan is ENKEL mogelijk doordat de zwakzinnige zich fysiek min of meer met hen kan identificeren. Hitler was toen ook het hoogst mogelijke, hoewel de geschiedenis alles heeft gedaan de rollen om te draaien: dat is het zelfvertrouwen van de ‘gewone’ man en zijn verwrongen zelfbeeld.

gravatar

Mia heeft gelijk.
Afwezigheid van zelfkennis = objectivering van de ander. Zie de toenemende controle op het platte vlak.
Het begint inderdaad bij de vrouwen, die zijn als eerste weg.
Hoe minder vrouw erin zit hoe harder ze ervoor vechten.
Een feministe zei het al: de vrouw wordt biologisch gemarkeerd door onwetendheid, immers ze kan haar eigen kut niet zien. Ze kan het niet helpen, commercie.
Vagina vage kennis, hackers en het gemanipuleer met internet, ID en IP.

gravatar

Lieve Corrie,

Mark is ons goed gezind door morgen, 1 februari, op zaterdag te laten beginnen, zoals trouwens al op veel kalenders stond. Kunnen we lekker in het onverwachte weekeinde samen op avontuur. Heb jij al iets in gedachten? Bezoek aan Geert? Jij kent ongetwijfeld zijn geheime adres.

Dodo,
Geheel de jouwe
XXXXXXXXXXX