Prostock-studio / Shutterstock

Prostock-studio / Shutterstock

Elise begint vandaag aan Dry January

Elise (26) heeft de afgelopen maanden ‘zoveel gezopen’ dat ze ‘helemaal klaar is met alcohol’. Daarom doet ze vanaf vandaag mee aan Dry January. “Ik wil aan mezelf bewijzen dat ik ook leuk ben zonder drank.”

“Dry Januari is een super fijne manier om even te detoxen, mijn lichaam te ontdoen van al die giftige stoffen, mijn huid een boost te geven en geld uit te sparen. Daarom begin ik er meteen mee.” Elise kijkt weemoedig naar het restje natuurwijn dat op haar aanrecht staat.

“Tot en met morgen drink ik alleen nul-punt-nulletetjes. Of nou ja, tot twaalf uur vannacht. Daarna is het natuurlijk alweer februari. Ik hoop dat ik het volhoud.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *