marcen27 / Flickr

Gewicht Adele wordt democratisch bepaald

Volk mag uitspraak doen

Hoeveel moet Adele wegen? Daar mag het volk volgende week over beslissen. Op 15 januari gaan de stembussen open en mag iedereen z’n zegje doen over het gewicht van ‘s werelds populairste popartiest.

“Ik ga stemmen op 82 kilo”, zegt de 35-jarige Geert uit Emmeloord resoluut. “Ja wat vet op de bips, een beetje van die bolle appelwangetjes, ik hou daar wel van.” Geert krijgt bijval van z’n vrouw Lievelij. “Ze moet weer zo’n gezellige dikkerd worden. Veel leuker.”

In Haarlem flyert de 22-jarige Rosalie voor een gewicht van 66 kilo. “Gezien haar lengte van 1,75 is 66 kilo een heel mooi gewicht. Niet te zwaar, niet te licht. Ik denk bovendien dat het haar heel goed zou staan.” Ze drukt een flyer in de hand van een jongen met sproeten. “Niet vergeten te stemmen hè. Het maakt me niet uit, wat je doet, zolang je maar gaat. Het is een democratisch recht om te bepalen hoeveel Adele moet wegen. Daar hebben onze voorouders voor gevochten.”

De VN voert campagne voor 52 kilo, maar heeft al aangegeven elke uitslag te respecteren.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Adele Laurie Blue Adkins MBE op 5 mei 1988 in Tottenham (Londen) ter wereld gekomen, vermoedelijk zangeres van beroep. Lijdt nog niet aan anorexia nervosa. Verloor gewicht door minder thee te drinken.

gravatar

Moeten we ons daarover druk maken? Het artikel maakt duidelijk dat het democratisch recht behoorlijk is uitgehold en dat we opzoek moeten naar een nieuw politiek stelsel.

Meneer Wilders van de PVV is de weg en waarheid voor een nieuw politiek stelsel. 😀😀

Corrie.

Reageer
gravatar

Hoera.
Ik heb toch ook altijd hard voor mijn geld gewerkt. In de lingerie.
Een nieuw stelsel.
Multicultureel, na prins Andrew is nu dan ook Harry slachtoffer van een Amerikaan die haar eigen carrière voort wil zetten.
En van zichzelf in de lijn van andere celebreties een merknaam laten maken.
Een andere benadering van royalties.
Misschien zoiets als Obama of Kim Kardashian. Of George Clooney die een miljard verdiende aan een nieuw merk tequila.

gravatar

Aan de andere kant zie ik het ongeluk van een vliegtuig boven Teheran, weer Oekraïne, met bijna de helft Canadezen erin niet als toeval als ik het minne welkomstwoord aan prins Harry lees. De semi-Amerikanen.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/jan/10/canada-harry-meghan-parkas-ice-hockey-toronto

Wie was die malloot die in 1945 zei dat de VS de eerste kolonie was die onafhankelijkheid had verworven, Dulles; hij zei dat hij er nog meer verwachtte. Het lafhartige Frankrijk was de eerste die de onafhankelijkheid van VS erkende. Ook Roosevelt had al gezegd dat de voorwaarde voor betrokkenheid van de VS bij WO2 ontmanteling was van het Brits imperium. Nog steeds zijn de VS bezig iedereen te dekoloniseren. Gefeliciteerd, Hitler.

gravatar

Canada is multicultureel; ze zijn steeds dichter opgeschoven naar Iran.
‘Honderden rouwden in noord Toronto, ook wel Theranto genoemd.’