Studio Speld / FreeVectorMaps.com

Iran en Irak fuseren om situatie iets overzichtelijker te maken voor westerse nieuwsconsument

Irak en Iran hebben besloten verder te gaan als één land: Irakn. Ze doen dat om de situatie iets overzichtelijker te maken voor de westerse nieuwsconsument, die momenteel door de bomen het bos niet meer kan zien.

“We zagen als leiders van het Midden-Oosten ook wel dat dit allemaal erg verwarrend was voor de westerse nieuwskijker”, zegt geestelijk leider van Irakn Ali Khamenei. “Een generaal uit de ene zandbak, wordt neergeschoten in een andere zandbak, die min of meer dezelfde naam heeft als de zandbak waar die vandaan kwam, en dan wordt er gerept over speelvelden en invloedssferen, gewoon niet bij te houden als je niet gespecialiseerd bent in de regio. Daarom hebben we besloten te fuseren. Als er vanwege deze hele situatie een Derde Wereldoorlog uitbreekt moeten mensen in het Westen wel snappen waarom, en voor wie we zijn.”

De premier van Irakn Adil Abdul-Mahdi vult aan. “Wij van Irakn zeggen: dood aan Amerika. Lekker overzichtelijk toch?”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het probleem is niet het land, het probleem is dat er moslims wonen. Je gaat toch ook naar Frankrijk voor de cultuur, lekker eten en knappe actrices en niet omdat er Fransen wonen?

Reageer
gravatar

Nee, Noord-Ierland gewoon weer bij de rest, zoals het geografisch hoort.

Is iedereen ook af van de Europese complicaties die Engeland afgeroepen heeft met hun bezetting.