Studio Speld / Shutterstock

‘Ik ben niet tegen vuurwerk, maar doe het gewoon in je eigen huis’

De roep om een verbod op vuurwerk lijkt sterker te worden, maar er zijn ook mensen die zich iets coulanter verhouden tot de lawaaiige nieuwjaarstraditie. Romano Beukelsdijk bijvoorbeeld: “Ik ben niet per se tegen vuurwerk, maar het hoeft van mij niet zo openlijk op straat.”

Achter hun eigen voordeur moet eenieder doen wat hij of zij wil, stelt Romano. “Maar siervuurwerk, zo’n pijl met allemaal aanstellerige kleuren, ik hoef het niet te zien. Prima als je dat mooi vindt, maar doe dat dan in je eigen huis, waar ik er niet naar hoef te kijken.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bin en Kimberly, bij ons in de kerk kunnen jullie bij onze dominee jullie zondige gedachten opbiechten, zodat hij de juiste maatregelen kan treffen. Hij spreekt een klein beetje Russisch.