Studio Speld

Horoscoop 2020

Kennis is macht

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kan je komend jaar zonder problemen aan – kennis is macht.

Vissen
Het gaat dit jaar uit met je vriend, of vriendin, of het blijft aan, of je krijgt juist een relatie, of je blijft single.

Waterman
Het is niet per ongeluk dat je dit jaar niet voor die ene verjaardag bent uitgenodigd. Deze persoon denkt jou ongemerkt uit diens leven te kunnen snijden, en dat jij in een volle groepsapp aankaart dat dit niet het geval is maakt het er niet beter op voor je.

Ram
We hebben Ronald voor je op lijn 2. Iets over een Porsche Cayenne en een hond.

Stier
Je hebt dit jaar spinazie tussen je tanden.

Tweelingen
Typisch, meteen weer op zoek naar je eigen sterrenbeeld. Doe alsjeblieft even rustig, Tweelingen! Begin eens bovenaan. Je bent niet het enige sterrenbeeld in de lijst! Je komt echt wel aan de beurt.

Kreeft
Dit is de 4e voorspelling die u mist. Meld je nu aan en ontvang een gratis totebag.

Leeuw
Leef je in de buurt van Hilvarenbeek? Dan raden wij je aan een dimsum-restaurant te beginnen met gratis thuisbezorging en een groot assortiment aan garnalenhapjes. En tot diep in de nacht bezorgen maar ook vanaf ‘s ochtends vroeg, eigenlijk 24-uursbezorging binnen een half uur aan de deur. Met een happy-hour op donderdagmiddag van 3 tot 5 alles met garnalen gratis. En bij elke bestelling edamameboontjes cadeau. Leef je niet in de buurt van Hilvarenbeek? Ja dan hoeft het niet. Je weet dat deze horoscoop alleen voor mensen uit Hilvarenbeek is he?

Cowboy Woody
Er zit een slang in je laars.

Maagd
😉

Weegschaal
Iedereen weet inmiddels toch dat het sterrenbeeld Weegschaal doorgestoken kaart is? Zullen we hier gewoon mee stoppen?

Schorpioen
Gefeliciteerd, je bent tennisser Björn Borg!

Boogschutter
Wauw, je zag er echt geweldig uit met de kerst afgelopen jaar. We zagen de foto’s. Is dat kasjmier?

Steenbok
Sorry, maar je bent geen steenbok, want je bestaat helemaal niet! Je bent enkel het fenomeen steenbok, verder ben je lucht!

Zeekomkommer
I gotta feeling, woooohoooo, that tonight’s gonna be a good night!

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Juist als maagd had ik graag wat meer zekerheid over mijn toekomst willen hebben. Zo’n knipoog kan een geruststeling zijn, maar wie zegt dat?

Reageer
gravatar

Ik vertelde mijn vriend al jaren geleden dat mijn sterrenbeeld cowboy woody, maar hij wilde me maar niet geloven. Zie hier nu eens het tegendeel bewezen! Helemaal omdat ik vanochtend inderdaad een slang in mijn laars vond.

Reageer