YouTube - RTL Nieuws

In Nieuw-Zeeland is het mishandelen van hulpverleners al van start gegaan

Wij moeten nog even wachten, maar in Nieuw-Zeeland barstte door het tijdsverschil het geweld tegen hulpverleners zojuist al los. Uit steeds meer landen druppelen er beelden binnen van hulpverleners die compleet aan gort worden gebeukt.

Traditioneel werd de eerste kaakslag uitgedeeld aan een brandweerman in Samoa. Daarna volgden mishandelingen in omliggende eilanden. Om twaalf uur onze tijd ging de eerste georganiseerde groepsmishandeling van start in Auckland, Nieuw-Zeeland.

Bij ons mag je officieel pas vanaf zes uur ‘s middags hulpverleners lastig vallen, dus wees vooral nog even geduldig en laat de knuppel nog even staan. Het belooft een waar spektakel te worden vanavond. Alvast een hele fijne jaarwisseling!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *