Shutterstock: Andrey Arkusha

Shutterstock: Andrey Arkusha

Verdacht: Feike heeft ‘leuke oud en nieuw’ gehad maar hoeft niet in quarantaine

De 22-jarige Feike heeft naar eigen zeggen een ‘leuke oud en nieuw’ gehad. Toch hoeft de jonge student niet in quarantaine. Zijn omgeving vindt de situatie verdacht.

“Van iedere jongere die nu niet in quarantaine zit, kun je het wel raden: die heeft in z’n eentje de jaarwisseling doorgebracht”, zegt een studente die sinds 3 januari binnen zit. “Best sneu als je erover nadenkt, want dan val je juist weer buiten de boot omdat je als enige naar buiten kan. Alle activiteiten vinden momenteel in quarantaine plaats.”

Zijn buurjongen die op een vet huisfeest was met oud en nieuw en nu de hele dag binnen uit het raam staart, kent Feike goed: “Ik zie hem elke dag naar de supermarkt heen en weer lopen”, vertelt hij. “Eigen schuld. Als je je een week geleden netjes aan de maatregelen gehouden hebt, dan heeft dat ook consequenties.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen verstandig woord in dit artikel noch van reageerders
Zo worden potentiële lezers niet gelokt en
regelmatige lezers verjaagd.
De enige die overblijft is ene Maitreya die bij geen enkel ander medium welkom is.

Reageer
gravatar

Tsja, ongevaccineerden maken meer kapot dan je lief is. In het bijzonder dronken Maitreya en haar vriendjes, die vanavond waarschijnlijk weer op jacht gaan naar een vers stukje hondenvlees. Dus hou de golden retriever maar binnen vanavond, want die enge ongevaccineerden deinzen nergens voor terug!

gravatar

Wacht.
Peter R. de Vries heeft zijn karma al terug gehad.
Met die stomme Amerikaanse chicks die zich zo moeten uitsloven met XTC.
Karma wordt op een gegeven moment een kluwen voor die kutwijven.

Reality tv is in.

‘Mijn kut stinkt weer zo.’