Shutterstock / Olesya Kuprina

Shutterstock / Olesya Kuprina

New year, new me: vrouw die identiteitsfraude pleegt begint 2023 positief

Het jaar is nog maar net begonnen, maar nu al durft Amy (voorheen Ilse) ‘new year, new me’ op haar socials te plaatsen. ‘’Normaal post ik nooit dit soort teksten, maar dit jaar weet ik het gewoon zeker,’’ vertelt de 24-jarige identiteitsfraudeur.

Met een nieuwe gestolen identiteit, een nieuw paspoort, nieuwe bankrekeningen en het meest belangrijke: een nieuw burgerservicenummer, is Amy van plan dit jaar alles te pakken wat ze pakken kan. "Dit wordt Amy’s jaar. Ik bedoel: mijn jaar", zegt Amy. "En anders kan ik in 2024 altijd nog voor 'Naomi' gaan."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *