muppetspanker / flickr

Deze extreme bofkont heeft 0 vrienden en hoeft dus niets te doen met oud & nieuw

Sommige mensen hebben het maar goed voor elkaar. Zoals de Nijmeegse student Melvin. Hij heeft welgeteld 0 vrienden en hoeft daarom niets te doen met oud & nieuw. Wat een bofkont!

Terwijl de rest van ons allemaal keuzes moet maken, omdat we op zoveel plekken zijn uitgenodigd en er niet aan moeten denken dat we straks op het verkeerde feest staan, zit Melvin gewoon lekker thuis in z’n eentje een serie te kijken. Misschien zapt ie even naar een oudejaarsconference, misschien gaat ie even gamen. Omdat Melvin geen vrienden heeft, kan het gewoon allemaal. Geen druk van buiten, niemand die ‘m mist. Om jaloers van te worden!

Om half één kijkt Melvin even op z’n telefoon om te kijken of iemand hem nog een fijn nieuwjaar heeft gewenst. Natuurlijk niet, Melvin heeft geen vrienden en z’n ouders denken niet aan ‘m. Dan gaat hij slapen omdat hij niks te doen heeft. Daarom is hij de volgende dag gewoon fit. Melvin, livin’ the dream!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *