Rookmachine verhult hoe saai feestje is

Het is geen leuk feestje in café Playa Delicioso, maar de bezoekers hebben dat niet door. De dansvloer is namelijk gehuld in een steeds dichtere nevel die het zicht op het feestje beneemt.

“Wat een feest hè?” roept Marco boven de muziek uit. Door de rookmachine heeft hij niet door dat hij de enige op het feestje is. De andere gasten van het feestje gingen een half uur geleden terug naar huis. “Zal ik nog een rondje halen dan maar?”

Na een half uur heeft Marco de bar nog niet gevonden. Welke kant hij ook op loopt, de rook uit de rookmachine lijkt oneindig door te gaan. Loopt Marco rondjes? Geen idee. “Mag ik vijf flügel?”, roept hij in de leegte. De barman hoort hem niet. De barman ligt heerlijk thuis in zijn bed.

Uit de speakers klinkt Special D. “Hee wat leuk”, roept Marco over zijn schouder. “Special D!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zai, zai, zai, zai
Zai, zai, zai, zai
Zai, zai, zai, zai
Zai, zai, zai, zai

Sinds die dag dat ik je zag schat
Daar in Rome in de zon
‘k Sprak jouw taal niet maar je lach had
Iets dat ik niet laten kon
Jou te vragen “Si, espresso
Si, espresso, weet ik veel”
Na een uurtje langzaam praten
Viel een kusje mij ten deel

gravatar

Voor rookmachines kan ik maar 1 nuttige toepassing bedenken en dat is als 11:15 je werkdag er op zit en je wilt het pand verlaten met je rolkoffer richting vliegveld, maar die enge Rutger van Geenstijl staat voor de deur popie-jopie te doen met een microfoon. Dan zijn ze nuttig.

Reageer