Ant Production / Shutterstock

Barman tapt uit ander vaatje

De 37-jarige barman Richard heeft de hele avond bier geschonken en nu is het fust leeg. Hij besluit daarom uit een ander vaatje te gaan tappen.

“We gaan het even helemaal anders doen”, zegt Richard. “Dit vat hier gaat weg. En dan zetten we op die plek een volle neer. Zo, veel beter.”

Richard is blij dat hij op tijd een ander vaatje kon vinden om uit te tappen. “Anders had ik het over een andere boeg moeten gooien, en ik heb m’n boot net verkocht, dus dan had ik echt een probleem gehad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even naar de winkel geweest.
Ze hebben bij Gall&Gall trouwens wel goede dranken, nu champagne.
Maar ik zou er nooit naartoe gaan als het niet zijdelings gaat, Als annex geïntegreerd in Albert Heijn ofzo.
Ik ben te lui om daar speciaal naartoe te gaan, dan zijn ze ook veel officiëler. Dan komt er gelijk iemand naar je toe om te vragen wat je wil. Zo veel verstand heb ik niet van die merken. Ik vergeet ze ook gelijk. Dat had ik altijd al.
Vroeger al spaarde ik ook geen plaatjes van voetballers, ik kon me die namen ook niet herinneren. Ik begreep geeneens waar ze het over hadden.
Ik heb altijd mijn onkunde behouden van merken.

Als je trouwens in het voorbijgaan interesse toont voor die dranken dan groeten die werknemers altijd. Zelfs als ze je niet zagen kijken. Ze zijn helderziend.
Ik voel me altijd in de gaten gehouden.
Als ik dan doe alsof ik iets wil kopen zijn ze gerust. Zelfs als ik op het strand loop heb je dat al. Absoluut bewezen.

Reageer
gravatar

Er zijn naast de ov-kaart en ID tal van manieren om mensen te kunnen objectiveren. Maar de voor de hand liggende manier aan de kassa is wel het inschatten van de leeftijd. Een studiegroep houdt zich er permanent mee bezig.

gravatar

De ware professionaliteit toont zich hier. Bij de sollicitatie bij ons wordt de toekomstige caissière erop getest.
Aan de UVA kozen we bijvoorbeeld in het kader van de multiculturele samenleving onze medewerker aan de bar al vroeg hierop uit. Hij wist precies wie er nog maagd was (dat duurde trouwens niet lang).
Enfin, zo begon de liberalisering aan de universiteit.

gravatar

In tegendeel Corrie, sinds de redactie meer te bieden heeft aan intelligente humor, is De Speld wat behapbaarder geworden voor de intelligente Vage Kennissen.

gravatar

Het lijkt er op dat de site die je op gaf momenteel niet te bereiken is. Het kan zijn dat als je zelf de link volgt je op een andere pagina terechtkomt.