Politieke Videos/YT.com

Regering ziet af van gaskamers voor boeren

Waarschuwing Farmers Defence Force heeft effect

Er komen toch geen gaskamers voor boeren. Het kabinet ziet af van het plan na een waarschuwing van voorman Mark van den Oever van Farmers Defence Force.

“We dachten op deze manier de stikstofcrisis te kunnen bezweren”, legt minister Carola Schouten van Landbouw uit. “Maar Van den Oever heeft gelijk: we hebben in de Tweede Wereldoorlog gezien waar dit toe leidt. Dankzij zijn woorden zijn we tot bezinning gekomen.”

Van den Oever is blij met het besluit. “Dit toont aan dat het nuttig is om dit soort vergelijkingen te trekken.”

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wir brauchen einen lustigen Krieg! We gaan de distributiecentra niet blokkeren, maar als wij niet onze zin krijgen, dan sluiten wij de grenzen van alle buitenlanden en leggen we het hele platte land plat! De kaffers zijn kansloos tegen de boerenslimheid en onze trekkers ook, leven de boeren op stand!

gravatar

Mocht er trouwens niks meer in de supermarkt liggen, dan kunt u altijd nog bij ons een zakje aardappelen komen ruilen voor uw juwelen, piano, linnengoed, tafelzilver etc.
Net als vroeger.
#trotsopdeboer!

gravatar

Onzin. Het deugt moreel echt niet wanneer je zonder meer mensen en dieren op een en dezelfde lijn zet. Wat te denken van de cavia van een van je kinderen die door gebrek aan beweging en een natuurlijke omgeving geen prettig leven leidt? Is dat ook doodslag?

Reageer
gravatar

Herstel: het deugt moreel echt niet wanneer je vrouwen en dieren op één lijn zet. Mannen worden, zoals bekend, beesten als ze niet flink onder de duim worden gehouden – door vrouwen.

gravatar

Geef jullie kinderen een leuke verassing en zet met kerst de cavia eens op tafel – heerlijk geroosterd met tulpenbollen! En wat is er romantischer dan dat je je vrouw vergast op een nertsmantel? Begrijp me niet verkeerd! Het is de boer of de burger.

gravatar

Ja, gaskamers geven ook weer CO2.

O nee, wacht, niet de gaskamers (misleidend woord hoor) maar de krematie-ovens.

Beter boeren als mest gebruiken?
Hmm, en dat mestoverschot dan?

Tjees, ingewikkeld nog allemaal!

Reageer
gravatar

Helaas worden er nog steeds dagelijks gaskamers gebruikt om miljoenen dieren van hun leven te ontnemen. Kunnen we daar dan ook van afzien?

Reageer
gravatar

Dat sommigen in de gordijnen schieten wanneer op enigerlei wijze Holocaust en vee-industrie met elkaar in verband worden gebracht duidt m.i. op een verdrongen schuldgevoel. De behandeling van dieren in die megastallen en slachthuizen is even erg als wat door Joden, zigeuners en andere zgn. Untermenschen is ondergaan. Humor is overwonnen droefheid, zei Godfried Bomans. Dit artikel is daarom zo goed!

Reageer
gravatar

Joodse mensen vergelijken met varkens, koeien en kippen? Jeetje zeg, jij hebt een ‘twisted mind’.

Tip: Bekijk eens de documentaire Shoah van Claude Lanzmann. Misschien dat je dan weet waarover je praat.

Corrie.

gravatar

Net nu de Joden als nationaliteit erkend zijn in de VS, misschien willen ze ervan af, zo hebben de Duitsers het eerst ook geprobeerd.

gravatar

Laat ons allemaal een voorbeeld nemen aan Corrie van Hiernaast niet te discrimineren en er bij te zetten dat het over Joodse ‘mensen’ gaat.

gravatar

Mieke, Trump heeft niet joden erkent, maar zijn ambassade verhuisd naar Jeruzalem. Je zou kunnen zeggen dat hij zionisten politiek heeft gesteund. Verreweg de meeste joden wonen niet in Israël en zijn het vaak niet eens met de bezettingspoliitiek van Israël.

gravatar

Wie de de kwintessens van de rake bijtende satire op de onnozele uitspraak van Mark van den Oever niet begrijpt, gaat hier ten onrechte tekeer tegen de schrijver, Rudolf Julius. Zijn stukje is geenszins kwetsend voor joden. Kwetsend zijn de praatjes van een doldwaze boerenvoorman, waarvan verreweg de meest boeren afstand hebben genomen.