markcraemers / Pixabay

Gevulde speculaas, waarmee is het gevuld? Schaamte

In de decembermaanden staat er weer allerlei lekkers op tafel, maar weten we ook wat erin zit? Gevulde speculaas bijvoorbeeld, waarmee is dat gevuld? Veel bakkers praten niet over wat er vanbinnen zit
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die schaamte van collega Jozias Meurs begrijp ik wel. Hij maakt bonenspijs en gebruikt margarine, terwijl op de verpakking staat, dat hij amandelspijs en roomboter gebruikt. Dat klopt overigens wel, maar het betreft een zeer geringe toevoeging. Ongeveer een half procent van de vulling. Read more here

Reageer
gravatar

Die schaamte van collega Jozias Meurs begrijp ik wel. Hij maakt bonenspijs en gebruikt margarine, terwijl op de verpakking staat, dat hij amandelspijs en roomboter gebruikt. Dat klopt overigens wel, maar het betreft een zeer geringe toevoeging. Ongeveer een half procent van de vulling.

Reageer
gravatar

Twee dingen:
1. De bovenstaande vuilpraat slaat nergens op.
2. Deze vuilpraat heb ik nog niet gehoord en zelfs niet gelezen
3. Door de vuilpraat zijn er mensen die geen knoflooksaus meer durven eten.