Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers & Shutterstock

Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers & Shutterstock

Sinterklaas toont per ongeluk notities bij binnenkomst familie De Haas

Een grote blunder van Sinterklaas op pakjesavond: tijdens binnenkomst bij familie De Haas in Noordwijk aan Zee liet hij per ongeluk zijn notities zichtbaar zien. Oom Marco zag het en maakte snel een foto. In de saillante notities valt te lezen dat de 6-jarige Bart dit jaar geen cadeautjes krijgt en de 12-jarige Yuki in de zak mee naar Spanje moet.

De familieleden zijn verdeeld over de intentie van de gebeurtenis. “Ik denk dat het een grapje is van Sinterklaas en hij ze bewust liet zien”, zegt de moeder van Yuki, die toch een tikkeltje bezorgd is. Ook Bartje wil van niks weten. “Ik kan me niet voorstellen dat iedereen straks iets krijgt en ik niet.”

Tante Ria denkt dat de notities wel kloppen. “Yuki en Bartje hebben dit jaar echt veel kattenkwaad uitgehaald, dus ik denk dat het wel klopt hoor. Daarnaast maakt Sinterklaas nooit grapjes, daar is grapjespiet al voor.”

Woordvoerpiet liet in een verklaring weten dat de aantekeningen ‘een bestemming elders hebben gekregen’.

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *