Studio Speld

Jaaroverzicht Spotify: je hebt 168 kostbare uren naar ‘The Ketchup Song’ geluisterd

'Die uren krijg je nooit meer meer terug'

Streamingsdienst Spotify deelt vandaag opnieuw jaaroverzichten met het luistergedrag van hun gebruikers. Daarin is onder andere te zien dat jij het afgelopen jaar 168 uur naar The Ketchup Song (Asereje) – Spanglish version van Las Ketchup hebt geluisterd.

“Deze tijd was zeer kostbaar”, vertelt Spotify. “En je hebt het helemaal besteed aan The Ketchup Song. Het is het enige liedje dat je hebt geluisterd in 2019. Net als in ieder jaar van het afgelopen decennium. Je had allemaal andere muziek kunnen luisteren in die tijd, maar je hebt ervoor gekozen dat niet te doen. Die uren krijg je nooit meer terug.”

“Je hebt er op veel verschillende plekken van genoten”, voegt Spotify daaraan toe. “Thuis, op de fiets, en om een of andere reden zelfs op de begrafenis van oom Ruurd. Dankjewel dat je al die tijd een actieve luisteraar bent gebleven! Op naar een nieuw jaar vol Las Ketchup!”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *