Ongehoord Nederland/YT

Campagne Ongehoord Nederland erg succesvol: ‘Er hebben zich al 10.000 internettrollen aangemeld’

De campagne van de aspirant-omroep Ongehoord Nederland (ON) verloopt erg succesvol. “Er hebben zich al 10 duizend internettrollen bij ons aangemeld”, vertelt oprichter Arnold Karskens.

“Toen we online gingen stroomden de enthousiaste reacties van de internettrollen binnen”, zegt Karskens. “Het was zelfs even zo dat door al het verkeer uit Sint-Petersburg de site niet bereikbaar was. Heel mooi natuurlijk. Het laat zien dat er echt wat moet veranderen bij de publieke omroep.”

Volgens Karskens laat het succes van ON vooral zien dat de internettrollen zich niet gehoord voelen. “Het wordt hoog tijd dat de NPO aandacht gaat besteden aan zaken die leven bij de gemiddelde internettrol, zoals de nadelen van vaccinaties, alternatieve verklaringen voor MH17 en de muziek van Dotan.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aangemeld 1👍, nu de rest van Nederland nog. We zijn allemaal gebaad bij juiste berichtgeving,goed of minder goed. We horen gewoon alles te horen; daar hebben u en ik recht op!

Reageer
gravatar

De reden dat jullie niet gehoord worden, is omdat wij jullie niet willen horen. Dan gaan we jullie toch geen zender cadeau doen?
Bovendien heb ik helemaal geen tijd voor dit soort onzin. Ik moet naar Ter Apel om een nieuwe buslading Moldaviërs welkom te heten.

Reageer
gravatar

Ik kom net uit de rechtbank, en ik kan u zeggen dat er naar mij to-taal niet wordt geluisterd. Dus ik heb Piet van Pol gevraagd of hij dat lidmaatschapsgeld effe voor me wil lappen.

Reageer
gravatar

Eindelijk iemand die durft te zeggen op een inhoudelijke manier ,wat veel Nederlanders voelen.
En niet gelijk afgerekend worden, met jij discrimineert.

Reageer
gravatar

“Kortjakje”, u maakt zelf regelmatig ook mensen zoals Geert Wilders belachelijk. En dan probeert u iemand anders de maat te nemen??

gravatar

Zogenaamde geweten van Kortjakje. U neemt onder tal van schuilnamen en zelfs met diefstal van avatars en foto’s iedereen de maat wiens reactie u niet aanstaat. Meer dan de helft van de mensen die reageren ziet aan voor dezelfde persoon. U verwijt anderen van zaken waarin u zelf uitblinkt. Schaamteloze hypocriet.