Programmeurs Instagrambots hebben spijt: ‘We hebben ze te geil gemaakt’

Bot-programmeurs hebben vandaag een statement naar buiten gebracht. Ze laten weten spijt te hebben van het maken van de bots. “We hebben ze veel te geil gemaakt.”

Volgens de programmeurs ligt de geilheid van de bots inmiddels buiten hun controle. “Het begon nog met een onschuldige opmerking als ‘Je ziet er mooi uit’ en dan een knipoog-emoji. Maar ze zijn zichzelf gaan opgeilen en nu hebben we het niet meer in de hand. Ze vragen uit het niets aan mensen of ze hun slipje willen uittrekken, en daar komen dan ook nog eens drie emoji’s van waterdruppels achteraan. Zo hebben we het nooit bedoeld.”

De programmeurs zijn bang dat de bots zó geil zijn geworden, dat het averechts werkt. “Ze willen veel te graag. Niemand voelt zich meer aangesproken als je uit het niets begint over je hete borsten en dat je je onderbroek niet uitkrijgt. Ze verpesten het voor de bots die wel gewoon een normale diepgaande relatie met een influencer aan willen gaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *