Studio Speld / Anna-Britt Ruijgers

Studio Speld / Anna-Britt Ruijgers

Instagram komt met knop om te laten zien dat je iemand ironisch volgt

“WHO’S GONNA CARRY THE BOATS?” schreeuwt een opgepompte fitness-influencer terwijl hij 100 kilo bench presst en in de camera kijkt. Het is dit account dat de 33-jarige Mart eindelijk durft te volgen nu Instagram een nieuwe functie heeft ingevoerd: de ironische-follow-knop.

“Eindelijk kan ik hem gewoon dagelijks in mijn tijdlijn zien. Gouden content. Puur genieten.” @Getrippedordietrying is niet het enige account dat Mart nu zonder gêne durft te volgen. Op zijn scherm laat hij het account van een rechtse momfleuncer zien. “The journey of motherhood, de rol van de vrouw in het gezin, mijn kracht, mijn yoni”, leest hij voor. “Magisch.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *