Shutterstock / theshots.co

Shutterstock / theshots.co

Vrouw (23) onzeker over wanneer ze moet stoppen met dronken zuipfoto’s posten en beginnen met werksuccessen delen

De 23-jarige Misha is onzeker over wanneer ze moet stoppen met dronken zuipfoto’s posten en moet beginnen met werksuccessen delen. “Mijn tijdlijn verandert langzaam in mix van enerzijds gevatte columns en net-gepubliceerde boeken en anderzijds tequila shottende mensen op dinsdag. Ik bedoel: wanneer begin je met ook eens een artikeltje delen in je story naast een bescheiden smiley en wanneer stop je met het delen van foto’s waarbij je met een sigaret in je mond en een biervlek op je te korte shirtje op een after staat om vier uur ‘s ochtends? Het is een dunne lijn”, vertelt de beginnende journalist peinzend.

“Kijk bijvoorbeeld naar vorige week woensdag. Ik vertrok halverwege de werkdag ziek naar huis. Eenmaal thuis zag ik dat mijn baas gewoon mijn volledige kroegentocht die avond ervoor had gevolgd via mijn tiendelige story. Krijg dan ergens toch het gevoel dat hij het ziekmelden gaat associëren met die laatste foto waarin ik in mijn eigen kots over de gracht rol met die gejatte fles wijn in m’n hand. Dat zou wel jammer zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *