Shutterstock / Photographee.eu

Man die door rood licht loopt geeft goede voorbeeld voor kinderen en wordt doodgereden

Goed zo Joep!

Joep Wolvenborg vindt het erg belangrijk om kleine kinderen te leren hoe belangrijk het is om op te letten bij het oversteken. Toen hij vanmiddag voor een rood voetgangerslicht stond waar ook een paar kinderen stonden te wachten, twijfelde hij geen moment. Hij stak gewoon over en werd direct overreden door een vrachtwagen. Joep overleed ter plaatse – met veel bloed en alles – en leerde zo de gechoqueerde kinderen een belangrijke les.

Goed zo Joep!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En dan is er nog de andere kant van het verhaal.. Wat ik altijd doe als ik iemand door rood zie lopen, is er PLANKGAS op af! Tot nu toe is het niet gelukt, maar met gillende motor vlak langs de stoep scherend ben ik wel eens hééél dichtbij gekomen.

Het is mijn recht&plicht

Reageer