Shutterstock / Jacob Lund

Shutterstock / Jacob Lund

Stel neemt baby om te oefenen voor toekomstige hond

De 28-jarige Jip is al een tijdje in een gelukkige relatie met haar vriendje Quentin. Ze hebben al een schattig huisje in Haarlem en zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie: een hond. Om zeker te weten dat ze klaar zijn voor de verantwoordelijkheid die het nemen van een hond met zich meebrengt heeft het stel besloten eerst een baby te krijgen.

“Het is goed om te testen of je relatie het wel aan kan, een hond vergt namelijk veel aandacht en zorg en daarvoor is goede samenwerking tussen partners vereist. Dat is hetzelfde met een baby, dus we dachten, dit is een goede test voor ons”, vertelt Jip knikkend. “Je wilt niet onverhoopt zo’n beslissing maken, erachter komen dat je geen goede ouders bent voor dat beestje, je kan zo’n hond natuurlijk niet zomaar weer weg doen.”

Quentin: “We dromen echt al heel lang van een Australische labradoodle waarvan we hopen dat het een meisje wordt. En als zij ongeveer twee is willen we daarna een Engelse bulldog, waarvan we al hadden bedacht dat hij Finn gaat heten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *