Awesome_Walter/YT.com

Tim verrast iedereen door als de Joker naar Halloweenfeest te gaan

Tim (28) kan niet wachten om de reacties van zijn vrienden te zien als hij vanavond op een Halloweenfeest verschijnt. Hij gaat namelijk verkleed als de Joker.

Lange tijd had Tim nog geen helder idee voor een kostuum, maar toen hij vorige week thuiskwam na een bioscoopavondje wist hij het ineens. Noem het een geniale ingeving. “Ik zat gewoon op de bank en toen zag ik het opeens helemaal voor me”, vertelt hij. De volgende dag heeft Tim meteen een Joker-pak en schmink gekocht. “Iedereen zal versteld staan. Vooral Imme, die schrikt al als er een duif voorbij vliegt.”

Tim sliep de dagen erna slecht, maar nu is de grote dag aangebroken. Zijn moment of fame. Iedereen zal naar hem kijken. Misschien dat Jans hem zelfs eindelijk een keer zal aanspreken.

Opgetogen zwiept Tim ‘s avonds de deur van café Brul open. “Tadaaaaaaa”, roept hij als hij zijn armen spreidt en in achtenveertig met blauwgeschminkte ruit omrande ogen kijkt.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mis poes!
Ik lijd aan dissociatieve identiteitsstoornis, ook bekend als meervoudige persoonlijkheidsstoornis Dat is u als neurotische na-aper wel bekend, maar 😳 Vraagtekens Bij Verkloot Nederlands is toch echt een ander.

gravatar

I celebrate this evening Halloween in Florida at one of my Trump International Golf clubs. As the best golfer of all time, I participate in a Halloween golf suit. All guests bring boxes filled with the famous Polish chocolates from Brussels, from which I, Melania, Ivanka and Tifanny may choose when we knock on the doors of the guest rooms according to very old American tradition.

p.s. Nancy Pelosi is not welcome.

Reageer
gravatar

De oudgereformeerden beweren hier dat de ziel de persoon is. De ideeën van D66 zijn stuk voor stuk desinformatie.

gravatar

De ideeën van christenen dat de doden letterlijk uit het graf zullen opstaan enz. die de reden waren dat iedereen atheïst werd of socialist zijn precies het gedachtegoed van links en D66 geworden of van hen die anderszins het christelijk geloof bestrijden op grond van hun aanleg tot dezelfde soort absurditeiten waar ze de achtergronden niet meer van kennen, terwijl ze paraderen origineel te zijn. Op dezelfde manier zijn de bestrijders van het fascisme de gevaarlijkste veroorzakers ervan.

gravatar

Daarom is het zo fijn dat Tim een nieuw hart heeft kunnen krijgen.
Het was een hele goeie man. (De donor.)

gravatar

Zeeuws Gnosticus heeft gelijk, nooit eens wat leuks.

Meer voetbal, of gezellige spelletjes. Iets concreets.

Weinig mensen weten bijvoorbeeld dat we nu ook in Rotterdam carnaval vieren.

gravatar

Ik sluit me hierbij aan: iets leuks. Niet moeilijk doen. Gewoon gezellige mensen.
Wie kent niet het meest gelezen blad van Zeeland: de Oud Rotterdammer.

gravatar

We denken hierbij ook aan de progressieve experimentele wetenschap, waar D66 op leunt, die in de concentratiekampen begon om carrière te maken of om wetenschappelijke doorbraken te bereiken.