Shutterstock / Deborah Lee Rossiter

Shutterstock / Deborah Lee Rossiter

Fenna gaat met Halloween verkleed als 2050

De 16-jarige Fenna wil zich met Halloween zo angstaanjagend mogelijk verkleden. Daarom gaat ze als het jaar 2050. Wie naar haar kijkt, voelt de volledige horror van wat ons in de toekomst te wachten staat. Heel knap om dat met een paar attributen uit de feestwinkel voor elkaar te krijgen.

Fenna haar leeftijdsgenoten beginnen spontaan te huilen als ze langsloopt. Sommigen krijgen zelfs suïcidale gedachten bij het zien van haar kostuum. Oudere mensen bedekken en masse hun ogen en doen net alsof ze niet bestaat. Eigenlijk wil niemand nog aan Fenna denken. Haar doel is bereikt. Happy Halloween!

[bannertitle="boek150jaar1"url="https://shop.speld.nl/products/150-jaar-de-speld-deel-1?utm_source=speld.nl%2Fpin&utm_medium=banner&utm_campaign=speld-q42022-150jaar&utm_content=shortcodev1" image_id="163684"]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, dan zijn we allemaal al dood.
Door oorlog, hongersnood, overstroming, luchtvergiftiging, …

Hoe zou ze dat uitbeelden?
Als skelet? Als stinkende zombie?

Leuk feest lijkt me dat.
Voor anderen dan misschien.

Reageer
gravatar

Tja het moet niet gekker worden. De leeftijdgenoten van ene Fenna (16) gaan janken als het meiske alleen maar langsloopt in een blauwe winterjas met capuchon. Haar vriendinnen denken zelfs het leven te verlaten!

Ach het meiske kijkt wat mistroostig uit haar oogkes. Maar al met ziet ze er absoluut niet bedreigend uit. Eerder medelijden wekkend.

O ja, ik raad haar vriendinnen aan om 113 re bellen.

Reageer