Man is hier al eens eerder geweest

De 28-jarige Bart heeft voorgesteld om naar een nieuw café te gaan. Bart is hier namelijk al eens eerder geweest.

Bart doet de deur open voor zijn vrienden. “Je kan hier rechtdoor lopen. Achterin links is een goed tafeltje.” Binnen zitten een paar mensen aan de bar. “De vorige keer dat ik hier was was er heel andere muziek, hele goede. Toen was het ook drukker. Maar leuk plekkie toch? Ik haal wel een biertje. Huh, de vorige keer stond er een vrouw achter de bar!”

In het toilet gaat Bart naast een vriend bij het urinoir staan. Bart fluistert. “De vorige keer was hier helemaal niemand, kon ik gewoon in alle stilte plassen. Je hoeft hier trouwens niet zelf door te spoelen, er zit een sensortje in. En daar is de wasbak.”

De vrienden van Bart laten weten het een leuk café te vinden. “Ja he? Maar je moet je even bedenken dat hier dan hele chille mensen zijn, en leuke muziek enzo. Zo was het de vorige keer.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naar dat café hoef ik ook niet meer te gaan; geen vrouwen meer achter de bar en nu komen er zelfs mensen, die je niet met rust laten in de WC. Ze buigen naar je toe en fluisteren naar je. Rustig plassen is er niet mee bij. Bah!

Reageer