Shuutetstock/Marjan Apostolovic

Man slaapt als baby en wordt elke twee uur huilend wakker

Dunya heeft last van slechte nachten sinds haar vriend Dennis is gaan slapen als een baby. “Elke twee uur wordt hij huilend wakker. Soms wil hij drinken, andere keren wil hij alleen getroost worden.”

Dennis zegt dat hem was aangeraden om te slapen als een baby maar de beloofde rust is uitgebleven. “Ik word echt totaal uitgeput wakker, maar er komen wel veel emoties vrij.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, Monsieur d’Urinoir heeft ook zo’n periode gehad. Gelukkig vond ik al gauw een afdoende remedie. Sindsdien ligt er een honkbalknuppel naast mijn bed (OK, het is ook een beetje van Monsieur).

Reageer
gravatar

Slapen als een os geeft weliswaar meer rust, maar is sinds kort niet toegestaan.vanwege milieu- en klimaatschade. Runderen produceren namelijk veel teveel methaan en ammoniak.

Reageer
gravatar

De dierenbewegingen zijn om moverende mordicus redenen tegen het tellen van makke schapen die over een hek springen.

Het schijnt iets met slaafgemaakte dieren te maken te hebben, daarom mogen schapen ook niet meer zwart worden gemaakt.

gravatar

Lid van de Taalbrigade? Dan zou u moeten weten dat “moverende” geen wees kan wezen. Hij heeft een kompaan nodig, bijvoorbeeld “mij” of “ons”. Moveren alléén is niks.

gravatar

De taalstaat is geen neo-nazi, maar wil de discussie met een verkeerd middel, een reductio ad hitlerum, stoppen.

Jammer dat hij andere reageerders, vooral mij, al enige tijd het zwijgen wil opleggen. Hun kwaadaardigheid noemen neonazi’s hun democratisch (!) recht.
Dus toch wel een neonazi?

gravatar

Dunya.
‘De wereld’ of ‘ het leven’. Wordt gezien als beproeving voor het hiernamaals. Op de Yawm el Qiyama (Dag des Oordeels) zal de mensheid worden bevraagd over zijn/haar daden in het wereldse leven.

Reageer