Shutterstock / Ground Picture & Prostock-studio

Shutterstock / Ground Picture & Prostock-studio

Draagzak voor volwassenen populair bij mensen die erg moe zijn en gewoon even willen hangen

Het is een hit: de nieuwe draagzak die speciaal voor volwassenen is gemaakt die erg moe zijn en gewoon even willen worden gedragen. “Ik voelde al een tijdje dat ik echt niet meer wilde”, zegt Annelijne Brink. “Niet werken, niet liggen, niet staan, geen mensen onder ogen komen, gewoon even echt helemaal niks. Maar hoe doe je dat? Nou, toen zag ik de reclame voor de draagzak voor volwassenen en toen wist ik zeker: dat is voor mij.”

Voor fabrikant Carry-me-plz komt het succes van de draagzakken niet als een volledige verrassing. “We wisten al dat veel mensen behoorlijk moe waren, dus dat weleens kon gaan werken voelden we al aan.” Toch overvalt het succes het bedrijf ook. “We hadden vooral niet verwacht dat werkelijk in iedere leeftijdscategorie mensen gewoon urenlang aan andermans borstkas willen hangen, gewoon lekker gewiegd en gedragen worden. Van pubers, tot studeren twintigers, dertigers met burnouts, veertigers met mid-life crises tot aan vijftigers die genoeg geld hebben om niks te doen.”

Het enige nadeel aan de draagzak zit alsnog aan de gebruikerskant. “Er zijn op dit moment meer mensen die gedragen willen worden dan dat er dragers zijn”, zegt de woordvoerder van Carry-me-plz.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *