Shutterstock

Shutterstock

De moedermelkelite: 17 uur slaap per nacht, geen zorg op aarde en dan tóch janken

Ben jij heel jong, slaap je 17 uur per nacht, heb je geen zorg op aarde en jank je toch de hele tijd? Dan behoor je volgens Instagrammer Jonas Zeugeling misschien tot een groeiende groep mensen: de moedermelkelite (MME).

“MME’ers groeien wel als groep, maar niet supersnel. Toch zijn ze erg invloedrijk”, zegt Jonas. “Mensen rennen heel hard voor ze, en al hebben ze zelf niet superveel te besteden, toch wordt er heel goed gekeken naar wat ze doen en wat hun zorgen zijn.”

Hun acties worden ook grif opgeslagen en geparodieerd. Jonas verzamelt iedere week ‘MME-acties’ die hij daarna weer met zijn volgers deelt. Een kleine greep uit die ‘Meest MME-actie van de week’: ‘Eerst gescheten, toen tijdens het verschonen van de luier opnieuw gescheten, en net na het verschonen wederom gescheten’, ‘Vol over een tiet gekotst, niet eens sorry gezegd en daarna weer in slaap gevallen’ en ‘Huilen om eten, daarna gekregen, daarna weer gehuild, zonder dat ik kon uitleggen waarom ik nou precies moest huilen.’

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *