Steven Chiefa / CC BY-SA 3.0

De sappige affaire (!!!) tussen Marco en Iris in 2009 mag wat ons betreft in de privésfeer blijven

Oei oei oei, de saillante affaire tussen Marco en Iris waar iedereen het over heeft blijft wat ons betreft netjes privé… Dat Marco een verhouding had met Iris, die toen 22 (!!) was, gaat wat ons betreft niemand iets aan. Het lijkt ons wel zo netjes om Marco en Leontine hun privacy te gunnen, zeker omdat hun huwelijk volgens bronnen op instorten stond toen Marco zijn hele vermogen kwijtraakte en naar verluidt met een enorme schuld bleef zitten en toen dus die affaire met de jonge, knappe Iris Hond had. 

Wat de ravissante Iris en de puissant rijke Marco met elkaar uitspookten hoeft wat ons betreft verder niet in detail te worden bekeken. Marco Borsato heeft met Leontine drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Marco en Leontine zijn elkaar nooit echt kwijtgeraakt. We respecteren de privacy van de in Blaricum woonachtige zanger en zijn gezin. Ze hebben een zwembad.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helemaal mee eens; blij dat De Speld daar zulke respectvolle onderzoeksjournalistiek tegenover zet.
Alleen die opmerking over dat zwembad gaat mij te ver: houd het beschaafd, net als de reacties hierboven van Leontien en Marco zelf.

Reageer
gravatar

Ik kan jullie wel vertellen dat het nieuws over de relatie tussen Marco en Iris mij trof als een blikseminslag. Bij meerdere concerten heb ik Iris van dichtbij mogen aanschouwen, mogen genieten van haar soepele polsbewegingen en nooit -herhaal: NOOIT- kunnen vermoeden dat die iets anders dan de toetsen ener Steinway zouden beroeren. Maar naar nu blijkt toch ook Marco’s gevoeligste snaar beroerd. En dan ben ik ook nog niet eens uitgenodigd bij de 12 dates van Iris; er is geen gerechtigheid meer!

gravatar

De verhouding kwam plots naar buiten in Privé.
Toch is het huwelijk van Leontine en Marco niet stukgegaan.
Een gevoelige situatie.
Integendeel is hun relatie nu sterker dan ooit.

gravatar

“Echt zin in man, een hut palen,” dacht ik. Dus ik trek ik die spleet mee naar de kamer. Man man, ik zweer het, ik spoot haar recht tegen het plafond aan. En het maakte me geen reet uit hoe ze eruit zag: ze wist wanneer ze d’r bek moest opentrekken en wanneer hij weer dicht kon. Maar ik kan je één ding vertellen: ik heb die grot helemaal aan gort geramd.
Maar ik heb er echt spijt van.

Reageer