Victoria Labadie / Shutterstock

Man stelt plinten leggen uit door stikstofuitspraak

De 32-jarige Roy had zijn vriendin beloofd dit weekend eindelijk plinten te leggen in de woonkamer. Helaas kan hij zijn belofte toch niet waarmaken. De stikstofuitspraak van de Raad van State gooit roet in het eten.

“Vervelend natuurlijk, maar we moeten met z’n allen minder stikstof uitstoten”, legt Roy uit. “Ik kan me daar natuurlijk niets van aantrekken en gewoon met een hamertje en paar spijkers aan de slag gaan, maar dat zou niet eerlijk zijn tegenover de boeren en de bouw. Daar ben ik heel principieel in.”

Roy hoopt dat het ministerie van Infrastructuur en Milieu binnen vier jaar met een oplossing komt.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We hebben de lessen geleerd uit statistieken.
En het is beter steeds over hun vriendin te beginnen, om een suggestie te kweken. Anders worden de Hollanders allemaal homo.

Reageer
gravatar

Dat De Speld ruimte geeft aan luiaards zoals Roy is een schande! Ronduit genant dat debiele excuses en achterlijke meningen als zorgvuldige feiten worden gepresenteerd. Een kwaliteitsmedium als De Speld moet zich bewust zijn van zijn verantwoordelijkheid!

Roy, kom met je luie reet van de bank af en ga naar het provinciehuis met je hamertje en paar spijkers en eis dat de gedeputeerden de stikstofregels opschorten. Dan kan je de plinten wel leggen!

Tenzij je in Friesland. Drenthe, Overijssel of Gelderland woont. Daar hebben die niet-luie boeren die regels wel van tafel gekregen …

Reageer