Joshua Rainey / Shutterstock

Irrelevant stel in het geheim getrouwd

Het lijkt wel een trend: onbelangrijke mensen die in het geheim trouwen. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Hubert van Baalen en Larissa Laroussi, die elkaar in Nieuwegein het jawoord gaven. Alleen vrienden, familie, collega’s, Huberts voetbalteam, Larissa’s voetbalteam, Larissa’s zaalvoetbalteam en de buren van links bleken op de hoogte.


“We hebben het onbewust klein gehouden”, aldus Larissa. “Het had ons hartstikke leuk geleken als er fotografen in de bosjes hadden gelegen en er gemene stukjes over mijn jurk in de bladen waren verschenen. We hebben persberichten verstuurd, twee ton bitterballen besteld en aparte parkeervoorzieningen geregeld voor straalwagens voor een eventuele live-verbinding. Maar: geen enkele sjoege. Ja, een klein stukje in de familie-app.”


Ook Larissa’s nieuwbakken echtgenoot is verbijsterd over het gebrek aan gebrek aan privacy: “We hebben heel expliciet verzocht om nul respect van de media. Als daar dan geen gehoor aan wordt gegeven, dan steekt dat wel, ja.”


Hubert en Larissa hebben inmiddels de foto’s van hun huwelijksnacht op Facebook, Instagram en Snapchat gezet. Morgen worden tussen 14:00 en 16:00 de meest schandelijke exemplaren gratis uitgedeeld op Utrecht Centraal.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Shit, ze zijn me op het spoor. Gauw de aandacht afleiden door de term “complotdenker” te introduceren en daarmee te suggereren dat daar het probleem ligt en niet bij mij.