Studio Speld / Shutterstock

Toren van kratjes alcoholvrij bier komt niet af omdat bouwers zich realiseren hoe dom het eigenlijk is

Naast de keet van vriendengroep ‘yolo’ staan vier lege bierkratjes op elkaar. Het had de eerste metershoge toren van kratten met alcoholvrij bier moeten worden, maar de toren kwam nooit af.“

Jammer natuurlijk”, zegt bouwer Thomas. “Of nou ja, jammer? Het is een toren van plastic kratten, waar hebben we het over?” Volgens Thomas is nu bewezen dat het bouwen van een alcoholvrije bierkrattentoren onmogelijk is. “Er mist overduidelijk een essentieel onderdeel, namelijk dat je zo straalbezopen bent dat je blij kunt worden van heel veel kratten op elkaar.”

Bouwer Maarten heeft na zijn zevende alcoholvrije biertje zijn t-shirt maar weer aangetrokken. “Ik hoorde mijn vrienden joelen toen ik een krat op een ander krat stapelde, en toen dacht ik: waar zijn we in vredesnaam mee bezig? Is dit hoe we onze vrijdagavond voor ogen hadden? Zijn dit nou de ‘wilde avonden’ waar we later naar terug zullen verlangen? Ik heb mijn fiets maar gepakt en ben naar huis gegaan.”

De groep gaat morgen naar de supermarkt om de lege kratten in te leveren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Monsieur d’Urinoir heeft op mijn tweede landgoed al een aardig torentje gebouwd van kratten Utopias uit Seattle, voor een bescheiden 145 Euro per flesje. Ach ja, een verstandige vrouw gunt zijn echtgenoot een aardige hobby.

Reageer