PKPix / Shutterstock

Vrouw ziet op het laatste moment af van wilde nacht: man heeft beflapje

Een grote domper voor de 23-jarige Floris. Na een avond wellustig zoenen in de plaatselijke discotheek mocht hij de nacht bij de 24-jarige Elke spenderen. Tot Floris op het moment suprême een vaginakleurig latex lapje tevoorschijn toverde.

Elke zegt in eerste instantie vooral verwarring te hebben gevoeld. “Ik dacht dat hij een bloedneus had, ofzo. Of dat hij misschien zijn bril wilde poetsen, maar die had hij al afgezet, dus dat leek ook niet echt logisch.” Toen Floris het lapje vervolgens als een tafelkleed met een zwierig gebaar over haar kruis deponeerde begon het te dagen.

“Ik wist oprecht niet dat je die dingen kon krijgen als je geen seksuele voorlichting gaf op middelbare scholen”, zegt Elke. Ze beschrijft hoe haar laatste restje vochtigheid als sneeuw voor de zon verdween toen Floris het lapje voor zijn gezicht hield om te controleren of er geen scheurtjes in zaten. “Hij begon een heel verhaal over hoe lang het ‘liklapje’ in zijn portemonnee had gezeten en dat het daardoor kon uitdrogen. Hij bood aan een condoom open te knippen als ik dat een prettiger idee vond. Ik kon eerlijk gezegd alleen maar huilen.”

Nadat Floris merkte dat Elke moeite had om opgewonden te raken stelde hij voor dat ze eerst intiem zouden knuffelen zoals twee mensen die heel veel van elkaar houden dat graag zonder kleren doen, en dat ze daarna wel konden kijken of er nog geslachtsgemeenschap plaats zou vinden. “Toen heb ik hem m’n huis uitgeschopt. Wel zonde dat ik dat pessarium dus uiteindelijk voor de kat z’n kut heb ingebracht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedere keer opnieuw nadat ze met hun eigen waan (‘harde werker’, eindeloze verbouwingen) bezig zijn, gaan de caissières de andere kant terug naar hun sekte. Ik zag het al aankomen, hoe zo’n varkenskop op haar wereldcentrum zit te sucken. Je weet niet waar het over gaat als die vrouwen aan de kassa onderling zo hard in de lach schieten en elkaar joviaal groeten, iets waar ik dan als enige op dit hele dorp weer ostentatief van uitgesloten wordt. Ze compenseren dan door extra afstand te scheppen met me. Misschien omdat ze anders zelf in de gaten krijgen waar het om draait achter de kassa. Of je hun kut mag likken.
Als ze je niet zo goed kunnen vatten, dan gaan ze je omschrijven aan jezelf om je aanwezigheid kleiner te maken en aan te tonen dat ze de controle houden. Zo ben ik langzaamaan de Holocaust gaan begrijpen die immers begon bij de middenstand. Ik heb het erover gehad met Ronald Jan Heijn, wiens vader werd doodgeschoten (hij zag dat als karma uit een vorig leven) bij het honderdjarig bestaan van het bedrijf Albert Heijn.

Reageer
gravatar

Nadat ik een aantal commentaren bij ‘hello aquarius’ die al tien jaar op non-actief stond kwamen er blijkbaar weer nieuwe lezers en zowaar nieuwe artikelen. Toen kwam er 1 zinnetje van ‘WILMA’ dat het niet leuk is al die commentaren omdat ik niet meedeed aan het eindeloos idealiseren van vrouwen. Toen zou de site reorganiseren. Ik kreeg een mail. Alle commentaren werden weggehaald. Ik had net toevallig een vrouw met die naam verteld van de site omdat ze Waterman was. Ze ontkende dat het commentaar van haar was. Ik had haar al wel gezegd dat bijna iedereen op hetzelfde astrale vlak suckt waardoor er geen toeval bestaat in dit soort dingen. Zojuist mailde ze me dat ze als kind te laat was voor de openbare school; ze werd toen op een christelijke kleuterschool gezet waar ze altijd op de gang moest staan: zo wordt verklaard waar de weerbarstigheid van het gepeupel als geheel staat.

gravatar

Wilma kan er niets aan doen; ze was getrouwd geweest met een man die haar steeds sloeg en die homo was.

gravatar

Overigens. Spirituele sites in de VS steunend op oosterse filosofie en kwantummechanica leren ons hoe we de vernietiging van ons natuurlijke habitat kunnen verwerken en daarbij emotioneel in balans te blijven.