Paul Arps / Flickr

Kabinet ziet af van verbouwing en verkoopt Binnenhof

‘De markt is nu gunstig’

Het Binnenhof wordt toch niet verbouwd. Het kabinet ziet er vanwege de vertraging en de hoge kosten van af en zet het monumentale complex nu te koop.

“We hadden geen zin om te verhuizen en dachten het met een mooie opknapbeurt een nieuw leven te kunnen geven”, zegt staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken. “Maar stiekem zagen we er al wel tegenop om een tijd in de rommel te zitten. Nu het zo tegenzit, hadden we eigenlijk meteen zoiets van: verkopen die hap. De markt is gunstig, dus kunnen we er een mooie prijs voor vragen.”

Knops erkent dat het kabinet nu in diezelfde markt een nieuw onderkomen moet kopen. “Maar dat hoeft niet per se in de Randstad te zijn. We hebben een aardige woonboerderij in Drenthe op het oog, die vrij eenvoudig te gebruiken is als parlement. Maar we kunnen ook uitwijken naar een leuke groeikern als Woerden. Misschien zitten er wat minder leuke cafés in de buurt, maar je hebt wel rust en ruimte. Bovendien is het beter te bereiken met de auto en zijn er parlementen met een tuin. Leuk voor de backbenchers!”

Prins Bernhard junior heeft al interesse getoond in het Binnenhof.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Prins Bernhard junior heeft al interesse getoond in het Binnenhof.”
Waar zou ik blijven zonder De Speld? Ik was al van plan om Mark aan te spreken, als hij morgen komt brunchen, maar dat kan ik nu beter afzeggen. Liever ga ik naar yoga – de trainer heeft me toch een lekker achterste ….

Reageer
gravatar

Het parlement hoort midden in Nederland te zetelen, laten we zeggen: ergens rond Amersfoort.
Misschien is Barneveld iets ? Daar hebben ze een overschot aan kippen met een kop.

Reageer
gravatar

In Barneveld staan over enkele jaren twee grote kerken leeg, die erg geschikt zijn voor grote vergaderingen en dan blijft er nog ruimte over om voor ambtenaren werkzaaltjes in te bouwen. Het probleem is echter dat er nog meer over eieren gelopen zal worden.

gravatar

Daar kan ik mooi 2000 arbeidsmigranten stallen. Het Binnenhof wordt overdekt (eindelijk echt binnen) en dat verhuur ik aan het COA om nog eens 1000 kansparels te stallen.
Lekker vangen weer!

Reageer
gravatar

I always wanted to have a classical style hotel in Germany. It is close to the center, so that in order to make me popular I can occasionally shout: ‘ieg bien ein Hagenaar’. I have already agreed a good price with the Hungarian prince Burnhard. I can arrange a mortgage at your Deutsche Bank, where I already borrow several billion dollars. En niet onbelangrijk is dat de stad een goede hoerenbuurt heeft. And it is not unimportant that the city has a good red-light district.

Reageer
gravatar

Het voordeel van Drenthe is dat daar eerst geoefend kan worden op de rondlopende schapen.
Daarna kunnen alle praatjes op het stemvee worden losgelaten.

gravatar

Er is hier nu een nieuw bibliotheek super de luxe, wel tijdelijk. Maar er was geen internet, ik zei daar gaat het tenslotte om.
Verschillende sites blokkeren me om commentaar te geven op mijn IP.
Dus ik doe het daar.
De meeste zijn gestopt met commentaar nadat ik begon.
Daarom is Trump zo essentieel.
De ervaring van eenheid wordt gezien als sucken.
Ik heb al bewijzen dat het omgedraaid is.
Maar dan is alles waar ze voor geleefd hebben naar hun gevoel weg.
En dat die trends misbruik zijn van mijn energie, weliswaar niet op persoonlijk vlak maar op grote schaal vlak waar ik die uitwerk.
Ze reorganiseren gelijk Albert Heijn. Gall&Gall en Etos in hetzelfde pand krijgen een nieuw onderkomen.
De buren klagen al over scheuren in hun huis.

Reageer
gravatar

Ik kon mijn leven redden door op die bieb internet te gebruiken nadat mijn computer onder bedreiging was gestolen bij me ook om tegen te gaan dat ik erover schrijf op internet. Een week later werd besloten dat de bieb weg moet.

gravatar

Maar we hebben veel bereikt met gendergelijkheid en LGBTQA.
En we brengen democratie over de hele wereld.

Voor hen die twijfelen aan onze intenties met het klimaat, we hebben tenslotte een rookverbod.

gravatar

Willemijn die ik weleens spreek wilde wat met me gaan drinken, maar ze ging er steeds van uit dat ik haar neuken wil. Op dat vlak test ze me uit. Een andere reden om te praten is er niet. Een van de laatste hippies? Ze rookt wel. Maar ook als mensen speciaal NIET met je willen praten, betekent dat dat ze geen seks willen. Een andere conditionering kennen ze niet. Ik dacht dan kun je beter wel praten en laten zien hoe min je kleine leven is. Naar twee kanten ben ik neutraal, maar dan wil ze weten of je impotent bent. Ze vindt wel de geënsceneerde zogenaamd spontane gesprekken over roken om me heen die indirect naar mij verwijzen, omdat ze niks anders weten te zeggen, een minne truc.

Haar huisgenoot kan niet praten of lopen. Ik dacht even dat ze samen met mij een complot beraamde om van hem af te komen. Maar toen ik zei dat Jezus in zijn volgend leven Pythagoreeër werd vanwege de wijsheid te zwijgen, stond hij op en sprak hij voor het eerst sinds lange tijd: ‘nooit bestaan’.

In ieder geval er mag geen enkele predestinatie bestaan op seksueel vlak, want dan is de keuzevrijheid weg. In dezelfde lijn zijn ons de buitenlanders opgedrongen. Zelfs de christenen hier zijn al zo.

gravatar

Management.

Zojuist was ik net nog even bij Albert Heijn gaan staan. Het weer was even opgeklaard dus ik maakte een klein ommetje. Er was een nieuwe zijingang gemaakt. Ik had daar een manager gewichtige gebaren zien maken voordat de bankjes weggehaald werden. Er was weer een nieuw gat van minstens drie meter breed in de muur geboord en er zaten al openslaande deuren in. Daarnaast is de helling naar het depot. Vaak als ik daar even ben, is er net een vrachtwagen aan het lossen. Zo ook nu. Personeel kwam naar buiten om de chauffeur te instrueren, voor het eerst ramde hij de paal van een hefboom en kwam hij vast te zitten. Zijn rechter achterwiel hing in de lucht. Hij kwam met veel kabaal los, maar niet zonder schade. Ik hoorde van het personeel dat de deuren er voor 4 weken ingezet waren tijdens de verbouwing van het depot. Zo lopen ze de bouwvakkers niet in de weg. Detail, het was buiten hun werktijd.

gravatar

Dan moet er eerst een digitale infrastuctruur opgezet worden van €5 miljard + extra kosten. Om vervolgens te concluderen dat het niet werkt. Breng ze nou niet op ideeën.