Boeren laten Malieveld keurig omgeploegd achter

Bij een massaal protest van de Nederlandse boeren tegen strengere stikstofregels verzamelden zich vandaag meer dan 120 tractors in Den Haag. Aan het einde van de dag lieten de boeren het Malieveld keurig omgeploegd achter.

Het protest verviel al snel in chaos toen meerdere tractoren door de afzettingen rondom het veld braken. Geen hekwerk bleek bestand tegen de verwoestende kracht van manshoge profielbanden en 400 pk. Dankzij indrukwekkende geluidsinstallaties was Snollebollekes tot in Scheveningen te horen en Nederland mat vanochtend de langste files van het jaar.

Na het protest was het Malieveld getransformeerd tot een bruine vlakte met kaarsrechte geulen. “Kun je mooi wintertarwe inzaaien”, zegt een boer terwijl hij de deur van de tractor achter zich dichttrekt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pun is een obsessieve, agressieve achtervolger die andere reageerders beschuldigt van gedrag waarin hij zelf heel bekwaam is. Hij heeft zelfs een opschrijfboekje waarin hij de namen opschrijft waarvan hij meent dat ze van een en dezelfde auteur komen, waarop hij gigantisch jaloers is.

gravatar

Rutte is al een tijdje bezig ons sociaal-econonisch bestel om te ploegen. Zijn scherpe lach doet niet onder voor de meest indrukwekkende egg, maar hij kan natuurlijk niet alles alleen doen.

gravatar

Je kan tegenwoordig geen enkel woord intoetsen op zoeken (internet) en je vindt diezelfde naam met ‘band’ erachter. Iedereen wilde popster zijn.