Sky News/YT

Wereld staakt pogingen om klimaatverandering tegen te gaan na té boze toespraak Thunberg

‘Ze had wel iets meer mogen lachen’

Alle 196 landen zijn overeengekomen niks meer te doen tegen klimaatverandering. Na de te boze toespraak van Greta Thunberg kwamen de wereldleiders tot de conclusie dat het op deze manier niet hoeft.“Ze verpest het op deze manier voor alle anderen”, meent Tsjechië.

“Het is niet dat ze geen punt heeft”, vindt Argentinië. “Er is inderdaad sprake van een massa-uitsterfte en iedereen kijkt de andere kant op omdat de waarheid nogal onprettig is. Maar ze had wel iets meer mogen lachen. Als zo’n meisje de hele tijd zo serieus en zo boos kijkt dan is het gewoon niet fijn om naar haar te luisteren. Zo verbind je niet. En dat zou ze juist als meisje zo goed kunnen.”

Duitsland stopt met al z’n investeringen in duurzame energie. “Wij kunnen wel miljarden investeren in windenergie, maar als Greta Thunberg gekke bekken gaat trekken, waar doe je het dan voor?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De eigenaar van modegigant Louis Vuitton noemt Greta Thunberg demoraliserend.
Dit jaar had ik daar 2 jassen besteld, en ik kreeg een lapje stof toegestuurd ter grootte van een zakdoek.

Reageer
gravatar

Nog even dit
Enkele Noord-Ieren zijn in Gaza om alvast tunnels te leren graven onder de verwachte grensmuur met de Ierse Republiek, waarover Johnson voor advies heeft gebeld met Netanyahu .

gravatar

De meeste kinderen die hun school afmaken zijn voor de rest van hun leven geautomatiseerd, ze kunnen niet meer veranderen. Niet verwonderlijk dat alzheimer op steeds jeugdiger leeftijd begint.

gravatar

htt
Haar superkracht, zo omschreef Thunberg haar autisme in interviews. “Als ik geen asperger had gehad, dan had ik dit waarschijnlijk nooit gedaan.”

ps://nos.nl/artikel/2303515-gehaat-geliefd-en-klimaatstaker-van-het-eerste-uur-greta-thunberg.html