View Apart/Shutterstock.com

Sympathiek: vrouw kiepert voor ze naar huis gaat nog even haar pislauwe bier in jouw glas

Een dikke meevaller op de vrijdagmiddag: Marjan kiepert voor ze naar huis gaat nog wel even haar halfwarme doodgevallen bier in jouw glas. Als ze zich realiseert dat ze al anderhalf uur met een kelk lamgeslagen pils staat te drentelen kan dat pislauwe gerstenat wat haar betreft gewoon linea recta jouw ijskoude vaasje in. Het zal haar niet gebeuren dat het inmiddels tot bloedtemperatuur opgewarmde bier-speekselmengsel verloren op de toog achterblijft.

Nee, als Marjan jou gelukkig kan maken met een semi-leeggelurkte lauwe vaas dan heeft ze die sneller in jouw kraakverse schuimkraag verdronken dan dat jij ‘liever niet’ kunt zeggen. Zo is Marjan. Die vindt niet dat ze een glas bier beter voor zichzelf kan houden als ze de inhoud al vijftien keer langs haar ontstoken verstandskies heeft laten glijden. Nu heeft er tenminste nog iemand plezier van. Sympathiek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas heeft deze (overigens leuke site) ook last van iets lauws. Dezelfde advertentie onder elk topic is meer dan lauw. Ik kijk volgende week na de consumptie van een paar koude pilsje wel eens weer op deze site. Zo wordt mij de pis niet lauw, maar borrelend heet.

Reageer