NYE's County Sheriff's Office

Zijn er echt Nederlandse YouTubers ontdekt in Area 51?

Er gaan al jaren wilde verhalen rond over area 51. Er zou een vliegende schotel zijn neergestort en er zouden aliens wonen. Nooit kwam er hard bewijs voor de aanwezigheid van opmerkelijke wezens in Area 51, tot vandaag. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van twee Nederlandse YouTubers.

Complotdenkers vieren de ontdekking. “Eindelijk krijgen we gelijk. Mensen dachten dat we onzin uitkraamden als we zeiden dat twee Nederlandse jongens in een Amerikaanse woestijn een filmpje aan het opnemen waren, maar kijk nou!”, zegt Bertrand Mosselmaker. “Ik roep het al jaren: Die Ties, die ons allemaal aan het janken kreeg toen zijn kanaal was verwijderd vanwege privacyschending, die jongen bestaat écht!”

Toch is nog niet iedereen overtuigd van het bestaan van deze twee Nederlandse YouTubers. Skepticus Noa Stern: “Er zijn misschien beelden van, maar die zijn waarschijnlijk bewerkt. Als je goed kijkt zien ze er ook helemaal niet echt uit. Tot ik ze ‘Whaddup kijkers!’ hoor zeggen, ben ik niet overtuigd.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nederlanders zijn volgens wereldwijd fotografisch onderzoek de gelukkigste mensen op aarde. (Behalve in Amsterdam, de H.S.) Deze twee komen niet uit ons land, want ze lachen niet voor het vogeltje.

Reageer