Faiz Dila / Shutterstock

Faiz Dila / Shutterstock

Gereedschapsrestaurateur op YouTube probeert nu band met ouders te herstellen

De man die volkomen verroest gereedschap er weer als nieuw uit laat zien in YouTube-video’s begint nu aan een van zijn meest ambitieuze projecten ooit: hij gaat proberen de band met zijn ouders te herstellen.

“First we clean the band with a soft brush”, is te lezen in de ondertiteling van de video, terwijl de ouders van de reparatieman in beeld zijn en meewarig kijken terwijl hij ze met een zachte borstel afborstelt. “Then we spray some rust-remover on them and brush again”, leest de ondertiteling. “After that, sand it and remove the parts that don’t work.” De ouders kijken verdacht terwijl de man dichterbij komt met een staalborstel. Haast teder borstelt hij ze af.

Daarna komt de bak met elektrolyse-vloeistof. Terwijl het sodium-carbonaat oplost in het water, bevestigt de man de zinken anoden aan zijn ouders. Langzaam laat hij ze in het het vloeistofbadzoeken. Ze kijken al vriendelijker naar hem. Erg bevredigend om te zien. Hoe het afloopt, zie je op youtube.com/restoretheyouth


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mmmhhh tour panache pannenkoek vraagt stelling, PANNENKOEK, je moet betalen pannenkoek!

vroeg ontbijt. pannenkoek. geem panache. waterstroom regenboog eerste klas

bakker brood krakend vers minstens acht als womiddag af was, at home by the sea sei meneer met sigaar in thend njkwstnm

kanariepiet twie tweed wilt u rucola bei? roe cuckoo cuck kook kook in verbijstering gedach nulett.

Reageer