Herr Loeffler/Shutterstock.com

Dingen die je kan doen met de tijd die je wint als je 130 rijdt in plaats van 120

Door het afkeuren van het stikstofbeleid van de overheid gaat de verhoging van de maximumsnelheid op een aantal snelwegen niet door. Veel weggebruikers vinden dat jammer, want de 30 seconde die je gemiddeld wint door 10 kilometer per uur harder te rijden kunnen ze goed gebruiken.

Bernd (42) kan meer tijd aan zijn gezin besteden
“Als ik 10 kilometer per uur harder naar mijn werk en terug mag rijden, houd ik meer tijd over voor mijn vrouw en kinderen. Ik kan bijvoorbeeld eens aan Mees vragen hoe het gaat op school, of aan mijn dochter Roos waarom ze zo vaak tekeningen maakt van brandende huizen.”

Yanthe (23) kan beginnen met mediteren
“Mijn hele leven is druk druk druk, ook omdat ik werk in een stad ruim 60 kilometer verderop. Ik denk er al langer over om te mediteren, maar ik heb er simpelweg geen tijd voor. Als ik harder mag rijden op een overvolle snelweg dan ervaar ik denk ik minder stress in mijn leven.”

Download nu de app van De Speld!

Remco (39) kan een blik knakworsten naar binnen schrokken
“In 30 seconde kan ik een heel blik op. Niet kauwen, beetje van dat sap mee naar binnen klokken.”

Miranda (39) kan langer naar haar vette wagen kijken
“Ik heb een hele vette wagen, dikke velgen. Maar het probleem is: als je erin zit kan je dat niet zien. Als ik 130 mag rijden ben ik eerder thuis, kan ik eerder uitstappen en langer naar mijn vette wagen kijken.”

Jozef (68) kan meer foto’s van vlees naar veganisten sturen
“Waarom mogen wij van die linkse mensen geen vlees meer eten? Ik ben toch geen konijn? Ik wil zoveel mogelijk foto’s van vlees sturen naar veganisten die zeggen dat ik geen vlees meer mag eten, maar ik heb daar geen tijd voor omdat ik maar 120 mag rijden op de snelweg. Harder rijden. Vlees eten.”

Martin (18) kan langer masturberen
“Ik heb pas net mijn rijbewijs, maar ik wil eigenlijk zoveel mogelijk masturberen. Als ik harder mag rijden heb ik meer tijd om te masturberen, en dat vind ik het belangrijkste in mijn leven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is jammer dat de reageerders die te laat zijn om nog punten te vergelden, nog wat ountebn kunnen krijgen. Daarom probeer ik nadat ‘s avonds, nadat de redactie punten heeft gewaagd,. een eerlijke herveverdeling te maken.

Reageer
gravatar

Het enige verstandige commentaar komt, als geheel verwacht, van de vrouw. OK, Jozef heeft ook gelijk dat il n’est ce pas un lapin. Konijnen zeggen niet van die domme dingen.
En Martijn zou moeten leren multi-tasken, maar ja, dat kunnen alleen vrouwen.

Reageer
gravatar

Als ik sneller bij de McDrive ben (en weet dat ik sneller weer thuis ben), heb ik meer tijd om rustiger te eten. En rustiger eten is beter voor mijn gezondheid, volgens de huisarts.

Reageer
gravatar

Totale onzin, want doordat je 10 km/u harder rijdt, stijgt het verbruik van de auto en sta je dus vaker bij de benzinepomp om bij te tanken.

Die marginale tijdwinst van enkele seconden ben je dus dubbel en dwars kwijt aan je extra tankstops.

Reageer
gravatar

“Sneller” lieve mensen, het tegenovergestelde van langzamer is sneller! Het tegenovergestelde van harder is zachter, en gaat niet over de vaart van verplaatsing, maar eerder over textuur en substantie.

(oh dat was lekker, nu even masturberen!)

gravatar

U bedoelt:

Het tegenovergestelde van harder is zachter, en gaat niet over de mate van vertraging, maar eerder over textuur en substantie.

gravatar

Snelheid is ook niet van omvang gebonden.

Zo te zien bent u een van die zij-instromers uit het bedrijfsleven die van toeten noch blazen weet hoe kennis correct overgebracht moet worden.