Man rijdt met brandend bestelbusje kantoor Telegraaf binnen

De Telegraaf is opnieuw opgeschrikt door een aanslag. Terwijl de krant een sportgala organiseerde in Hilversum, reed een man met een brandend busje het kantoor van de redactie binnen. Het is nog onduidelijk wie de dader is.

Op basis van getuigenverklaringen heeft de politie inmiddels wel een profiel kunnen samenstellen. Het zou gaan om een kale man met rossige baard van ongeveer 1.80. Volgens enkele getuigen zou hij met schorre stem “Deze is voor jou Valentijn, jij miezn hoond!” hebben geroepen alvorens hij zijn busje in het kantoor van Valentijn Driessen parkeerde.

Heeft u iets gezien? Geniet ervan!

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

. …- . -. — …- . .-. -.. . – . .-.. . –. .-. .- .- ..-. .-.-.- .. -.- -.- .- -. — .. .— …- — — .-. … – . .-.. .-.. . -. -.. .- – -.. . – . .-.. . –. .-. .- .- ..-. -. — –. . . -. ..-. ..- -. -.-. – .. . …. .- -.. .. -. .—-. ….- —– -…- .—-. ….- ….. –..– — .- .- .-. .. -. -.. . –.. . – .. .— -.. …- .- -. .. -. – . .-. -. . – – — -.-. …. . -.-. …. – -. .. . – — . . .-. .-.-.-

Vertaling door het vertaalbureau Timmermans en Ko

Even over de Telegraaf. Ik kan mij voorstellen dat de Telegraaf nog een functie had in ’40 – ’45, maar in deze tijd van internet toch echt niet meer.

Reageer
gravatar

Opvallend is dat het bericht afkomstig is van — — .-. … .. –. — . -. … (Morsig Mens, red.) Dat is hét kenmerk van elke oudhoofdredacteur van de Telegraf.