Shutterstock / Stock-Asso

Man drinkt nooit alcohol: ‘Het is altijd wel ergens 11 uur ‘s ochtends’

De 42-jarige Glenn slaat eigenlijk altijd over als hem een biertje of wijntje wordt aangeboden. “Het is altijd wel ergens elf uur ‘s ochtends.”

“Het is een kwestie van instelling”, zegt Glenn. “Sommige mensen denken: het is negen uur ‘s avonds, het kan wel. Terwijl ik denk: in Frans-Polynesië is het nu elf uur ‘s ochtends. Omdenken noem ik dat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vliegend vanuit Australië, tussen Stuttgart en Schiphol, trapte ik in het ‘ergens is het wel 17 uur’ verhaaltje. Ik liet mij een dubbele Schotse whisky zonder ijs inschenken. Juist vóór de landing, slikte ik de laatste slok door.
Mijn oudste zoon stond mij op te wachten. Zijn eerste woorden waren: GVD Ouwe, zit jij nu al ‘s morgens om 9 uur onder de whisky?

Reageer