shutterstock.com/Svetography

Strobing: maak van je hoofd een glow-in-the-dark midgetgolfbaan

Spannend blacklight effect voor op je wangen en bovenlip

Strobing is de rage op beautygebied om je gezicht mee te highlighten in de vorm van een glow-in-the-dark midgetgolfbaan. Het mooiste is: je hebt er bijna niets voor nodig, behalve een flinke fles strobe cream. De magisch shimmering zorgt voor een spannend effect en een leuk uitje voor vrijgezellen- en kinderfeesten. 

Prep je huid
Voor een feestelijk resultaat is het belangrijk om je gezicht eerst goed te reinigen. Ontdoe het van restjes popcorn en gemorste cola van de vorige dag en zeg hallo tegen een schoon huidje.

Breng een laag zelfbruiner aan
Voor een sunkissed basis en een oplichtend decor, dat afwisselend een sterrenhemel en een ijswereld uitbeeldt, kun je een laag zelfbruiner over je gezicht aanbrengen. Je kunt ook kiezen voor een kunstgrasmatje om je poriën mee af te dekken. Zo lopen verschillende tinten door elkaar en zie je er net iets gezonder uit. 

Kijk goed naar je hoofd
Welke delen van je gezicht wil jij laten oplichten? Aanbevolen gebieden om balletjes vanaf te slaan zijn: je jukbeenderen, kin, bovenlip, neus en in je ooghoek. 

Stroben maar!
Voor een egaal, speels resultaat zet je zoveel mogelijk plekken in de spotlight. Breng een pompje strobe cream aan op je vinger en veeg het voorzichtig over de plekken waar jij kinderfeestjes wil vieren. Voor variatie in de vorm van een discobowlingbaan, gebruik je strike cream. 

Enjoy je gecontourde gezicht à la een plek waar veel stelletjes hun eerste date houden!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *