Telegraaf ontvangt gouden tip in zaak zoon Halsema via Whatsapp-tiplijn: ‘Ga je schamen’

De Telegraaf heeft via de Whatsapp-tiplijn, die wordt weergegeven bij het nieuwsbericht over een ‘gewapende inbraak’ door de zoon van Femke Halsema, talloze bruikbare tips gekregen van lezers. Onder de tips zat ook de gouden tip van een oplettende lezer, die opmerkte dat De Telegraaf zich als vooraanstaand nieuwsmedium ‘moet gaan schamen’.

Hoofdredacteur Paul Jansen toonde zich dankbaar richting de tipgever. “Dit is waarom je zo’n tiplijn opzet. Om tot nieuwe informatie en inzichten te komen die zich buiten het blikveld van onze redactie bevinden. We kregen wel meer bruikbare tips, zoals ‘Het artikel staat online nog steeds op de voorpagina’, en ‘Het is ongebruikelijk om de identiteit van een minderjarige verdachte bekend te maken omdat je zijn moeder niet mag’, maar dat wisten we al lang. Deze gouden tip biedt ons een nieuw inzicht waar we zelf nooit toe zouden zijn gekomen. We zijn dan wel de krant van wakker Nederland, maar zelfs ons ontgaat nog weleens wat.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op de hoek van de straat staat een NSB’er,
Tis geen mens, tis geen dier, tis een farizeeër.
Met de Telegraaf in de hand, staat hij daar te venten,
En verkoopt zijn vaderland voor enkele rooie centen.

Reageer
gravatar

Ik ken nog wel een maatje dat graag een pistool toont richting bovenstaande gebiedende wijs. Ik voorspel dat dat aardig direct overkomt op bovenstaande gebiedende wijsneus.

gravatar

“Gerard Sprong” maakt een erg valse vergelijking, een taalsprong. Een pistool tonen is wat anders dan een pistool richten. Tonen is niet dodelijk, richten kan dodelijk aflopen.

Een brief richt men aan iemand. Dankbaarheid toont men.

gravatar

Ik heb zojuist de redactie van NU.nl getipt over het vriendinnetje van de overbuurman van de chef van de afdeling Vage Kennissen. Nu.nl zal ongetwijfeld mijn tip doorgeven aan haar baas, de directeur van DE TELEGROF.

Bereid u zich daarom maar alvast voor.

Reageer
gravatar

DE TELEGRAF kliert niet. dat is deze krant te min. DE TELEGRAF is bekwaam in het voeren van lastercampagnes op de voorpagina. Van een klacht meer of minder bij de Raad voor de Journalistiek ligt zij niet WAKKER.