Bekende krant belaagt minderjarige jongen

Een minderjarige jongen is woensdag belaagd door een krant. Volgens diverse bronnen gaat het om het bekende dagblad De T*.

De 15-jarige jongen zou ernstig beschadigd zijn door het handelen van de krant. Het is niet de eerste keer dat De T. in opspraak is geraakt. Bekenden omschrijven het dagblad als ‘smerig’ en ‘schaamteloos’.

* Ondanks de bekendheid van De T. hebben wij ervoor gekozen de privacy van het dagblad te respecteren en hem te behandelen zoals iedere andere verdachte.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo zie je maar dat een succesvolle verandering van geslacht, standpunt en professie ook na het 50e levensjaar nog mogelijk is. Ik ken een vrouw in voormalig Oost-Duitsland die dat ook gelukt is; ze heet Katrin Dreck-Sau. Wellicht familie?

gravatar

Als je een top functie in drugshoofdstad Amsterdam bemachtigd hoop je dat je zoon een grote drugsbaron wordt . Gepakt worden bij een gewapende overvalletje is dan echt beschamend.

Reageer
gravatar

He wat lullig, als die arme jongen nou een echt pistool bij zich had, had hij zich misschien kunnen verweren tegen T. Zo zie je maar dat blanke kinderen wat dat betreft nog altijd achterlopen op hun gekleurde leeftijdsgenootjes 🙁

Reageer
gravatar

Famke, jij maakt misbruik van het feit dat jij dezelfde achternaam hebt als de Amsterdamse burgemeester om haar belachelijk te maken.

gravatar

Mejuffrouw Famke, het gaat hier niet over Femke, maar over het Mokumse sensatieblad dat voornamelijk wordt gelezen door Amsterdammers die de slaap niet kunnen vatten.

Ik zal mij niet inhouden. De naam van deze krant is in chocoladeletters: DE TELEGROF