Sluipschutters/YT.com

Orthodoxe criminelen in verzet tegen verbod op gezichtsbedekking

Morgen wordt het verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding in openbare gebouwen van kracht. Dit tegen het zere been van veel orthodoxe criminelen. Zij vinden dat het verbod ingaat tegen hun criminele overtuiging om een bivakmuts te dragen.

“Ik voel me hier ernstig door bedreigd”, zegt inbreker Jacco S. (niet z’n echte initiaal). “Mijn gezicht moet bewaard blijven voor mensen die me niet zoeken vanwege een roofoverval in Deventer in maart 2017. Het is mijn eigen keuze om niet herkenbaar op bewakingsbeelden te staan. Met zo’n verbod wordt mijn persoonlijke vrijheid ingeperkt. Ik vraag me weleens af: waar hebben we dit als criminelen aan verdiend?”

Ook drugscrimineel Fredo L. denkt dat hij zonder bivakmuts veel minder bewegingsvrijheid heeft in de toekomst. “Herkenbaar een paar ambtenaren bedreigen op het stadhuis van Roermond? Dat is voor mij ondenkbaar. Mijn baan als PR-medewerker bij Play-Doh komt daardoor direct in gevaar. Zo word je als crimineel steeds verder in het verdomhoekje gedrukt.”

Volgens L. is er zelfs sprake van een ware hetze tegen criminelen: “Los van de veiligheid is er niet echt een goed argument om bivakmutsen in openbare ruimtes te verbieden. Dit is gewoon crimineeltje pesten. De samenleving wil ons niet hebben, en ze doen er alles aan om je het leven onmogelijk te maken. Nu is het nog een verbod op bivakmutsen, maar waar eindigt dit? Straks gooien ze ons nog allemaal in de gevangenis.”

L. gaat het verbod, ondanks zijn vele bezwaren, overigens wel respecteren. “Het is hier een rechtsstaat. Je hebt je hier nou eenmaal aan de wet te houden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja hoor, dit stukje gaat over arme onderdrukte criminelen, begint iedereen over moslims te zeuren. Zielig gewoon.
Durf te wedden dat het allemaal mannen zijn. Stelletje geobsedeerde domkoppen.

Reageer
gravatar

Moslims wórden in Nederland toch ook onderdrukt? Willen ze in Irak, Syrië of Afghanistan een gezellig nummertje Jihad en genocide ontketenen, worden ze in Nederland gesmoord in een reeks huur-, zorg- en kindertoeslagen die hen bijna noodzaken op hun krent te blijven zitten.

gravatar

De media probeert ze ook te demoniseren. Ze hebben het vaak over bijvoorbeeld een drugsbende of de onderwereld. Terwijl ze zichzelf liever profileren als georganiseerde misdaad. Dat klinkt toch al veel mooier.
“Top crimineel” is een doctorale titel maar de media zet ze weg als misdadigers. Terwijl ze hun zaakjes goed op orde hebben. Sterker nog vaak hebben ze in plaats van 1, vaak een dubbele boekhouding. Hoewel de meeste politici er wel een dubbele agenda op nahouden kunnen ze daar nog wat van leren!

Reageer
gravatar

BRIAN:
Look. You’ve got it all wrong. You don’t need to follow me. You don’t need to follow anybody!
You’ve got to think for yourselves. You’re all individuals!

FOLLOWERS:
Yes, we’re all individuals!!

BRIAN:
You’re all different!

FOLLOWERS:
Yes, we are all different!!

gravatar

Verbod op gezichtsbedekking is een ernstige beperking van onze godsdienstvrijheid!

Wie weet wordt straks ook onze belangrijkste goddelijke opdracht, het onthoofden van ongelovigen en verdwaalde moslims, verboden. Daardoor zal de Grote Jahweh ons nooit meer in de zevende hemel toelaten en belonen met 77 maagden.

Dat zou een zeer ernstige inbreuk zijn op onze godsdienstvrijheid!

Reageer
gravatar

Aan de blunder in de boodschap die zogenaamd van mij zou zijn, zie ik dat die idiote Steeds weer terug is van vakantie. Het is gewoon pesterij om Jahweh mijn god te noemen.

Ik zal persoonlijk namens de Grote Allah hem en de redactie die het toestond, de nek omdraaien.

gravatar

Wij van Groenlinks zijn natuurlijk heel erg tegen, maar god wat ben ik blij dat ik tijdig mijn kinderen op een roomblank schooltje heb gezet! Je moet er toch niet aan denken iedere dag tussen dag geitenvolk te moeten staan?

Reageer
gravatar

Volgens ons is een verbod in strijd met vrijheid van godsdienst. Kijk, van ons mag je eigenlijk alles doen – je vrouw het ziekenhuis in meppen, je dochter uithuwlijken, met je nichtje van 9 trouwen, een ongelovige om zeep helpen – zolang je het maar doet vanuit geloofsovertuiging. Inshallah.

Reageer
gravatar

Maar Bram, daar staat tegenover dat door het verbod op gezichtsbedekking koks en vervoerders van synthetische drugs direct herkenbaar zijn in gemeentehuizen, openbaar vervoer, musea en op scholen.