Shutterstock / Ovidiu Hrubaru / Inked Pixels

Kylie Jenner lanceert nieuwe lijn langeafstandsraketten

Spannend nieuws voor liefhebbers van ballistische raketten: Kylie Jenner heeft op haar Instagrampagina een nieuwe lijn strategische kernraketten aangekondigd. Het wapentuig is in staat is om meerdere onafhankelijke explosieve ladingen met een gecombineerd laadvermogen van ongeveer 500.000 megaton af te leveren en heeft op internet al tot verhitte discussies geleid. Volgens veel defensiespecialisten gaat het om “heel matige ICBM’s waar niemand zich voor zou interesseren als de naam van Jenner er niet op stond”.

“Ik kan niet geloven dat iedereen na dat debacle rond Kylies .50 kaliber-scherpschuttersgeweer voor deze raketten valt”, mopperde een Zuidoost-Aziatische generaal op een populair internetforum voor liefhebbers van make-up en wapens. “De bouwkwaliteit kan nooit veel voorstellen. De boost-fase duurt waarschijnlijk veel te kort om pakweg Iran te bereiken. En hoewel ze het natuurlijk allemaal glimmend presenteert, ziet het er als je het uit de verpakking haalt en bij daglicht bekijkt een stuk fletser uit. Laat je niet misleiden door flitsende beelden van Kylie die lacht als een air burst een vijandelijke communicatiebasis of basisschool omver gooit. Wacht tot je een van deze dingen in actie hebt gezien voordat je er een koopt.”

Ondanks alle kritiek heeft de Instagramster al duizenden orders binnen voor de Jenner ICBM 3500, waardoor de jonge speler nog hoger stijgt op de Forbes-lijst van ‘beroemde mensen die in een emmer kunnen kakken en dat voor duizend dollar kunnen verkopen’.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de laatste zin proef ik enige jaloezie. Tip : Start de verkoop van nepgouden spelden voor 250 euro en doe als Kylie!

Reageer